Titel: Medische animaties
Agency: ppuntt
Klant: Materialise


Omschrijving
ppuntt maakte voor Materialise, een van de grootste 3D-printbedrijven ter wereld, animaties voor verschillende cases..Bij de medische animaties bespraken we samen hoe we ze het best in beeld konden brengen. Leuk om te weten is dat we zelf ook objecten laten printen bij Materialise. We zijn dus elkaars levenancier én klant. De samenwerking verloopt steeds vlot en professioneel. De mensen van Materialise staan altijd klaar voor extra feedback. Op hun beurt waarderen ze onze grote inzetbaarheid en onze interesse in technologie. Indien nodig verdiepen we ons zelfs in de Latijnse benamingen van beenderen en botonderdelen om een woordje te kunnen meespreken met het medische personeel over de inhoud van de animatie. Dit is telkens opnieuw erg boeiend.

Credits
3D-productpresentaties, 3D-animaties, motion graphics, animatie, motion design, overgangen, montage, audio design, DTP.: ppuntt

De naadloze integratie van technische informatie, 3D-renders en beeldmateriaal, van x-rays en cat-scans tot OR-footage en interviews; maakt medische processen overzichtelijk voor een breed doelpubliek.

Visualisatie van speerpunttechnologie


Heeft u een vraag? Aarzel niet en contacteer ons!
info@ppuntt.be - 0473 78 63 44