Titel: Video concept design
Agency: Comith
Klant: Bridgestone


Omschrijving
Ook dit was een zeer leuk project. Bridgestone ging op een beurs in Hannover een nieuw product – de Brigestone AG tyre – lanceren en wilde daarvoor een animatie op een gigantisch ledscherm projecteren. Communicatiebedrijf Comith zocht en vond hiervoor versterkingt bij ppuntt. Onze troeven in dit verhaal? We hebben dit project van begin tot eind uitgewerkt, heel boeiend was dat. En doordat we met een klein team werken, konden we onze prijzen redelijk scherp houden. Verder ben ik trots op ons storyboard dat eenvoudig en helder was en op het optimale gebruik van de verhoudingen op het ledscherm.

Credits
3D animatie: ppuntt
3D rendering: ppuntt
concept design, storyboarding, 3D-modeling, 3D-animatie, 3D-rendering, motion graphics, tekst, montage, audio design, audio FX, VFX. En dit alles voor een groot ledscherm (15m x 3m).: ppuntt

De meerwaarde van ppuntt? De storyboard; helder, duidelijk, eenvoudig. En een optimaal gebruik van verhoudingen van het ledscherm. Een fraaie combinatie van art directing, 3D animatie, motion graphics, tekst en geluid.

Productlancering


Storyboard W.I.P

2de animatie. Product teaser.


Wireframe, edges, alpha and render.

Heeft u een vraag? Aarzel niet en contacteer ons!
info@ppuntt.be - 0473 78 63 44